Despre

Home » Portofoliu » Portofoliu » Despre

Piatra naturala – potrivita oricarui stil

      Ecologica, estetica si durabila, piatra naturala constituie unul dintre cele mai apreciate materiale de constructie, folosita inca din cele mai vechi timpuri si apreciata la fel de mult si in ziua de azi.

Piatra naturala ornamentala prelucrata si comercializata de noi este o gresie naturală, de culoare bej, având ca principale caracteristici rezistenta la ciclurile îngheţ dezgheţ si creşterea durităţii în contact cu mediul ambiant.

        Piatra naturala ne va ajuta sa subliniem, sau chiar sa cream un decor clasic, rustic, urban, modern sau minimalist, cu siguranta sofisticat indiferent de stil.

Piatra naturala ornamentala ne ajuta in realizarea unor placaje decorative deosebite, fie ca vorbim de fundatii, ziduri, garduri sau socluri. In plus, pavajele din piatra naturala sunt ideale pentru pentru amenajarea teraselor, curtilor, aleilor din jurul casei, sau gradinilor.

Stone Store SRL

Producător de piatră naturală decorativă.

Activităţile companiei sunt legate de extracţia, prelucrarea şi comercializarea produselor din piatră naturală ornamentală. Incă de la infiintare, ne-am impus prin profesionalism si competentă, furnizand cu consecventa clientilor nostri, servicii de calitate, indreptandu-ne intotdeauna atentia către nevoile acestora.

Gama de produse din piatra naturala oferite de societatea noastra cuprinde:
piatra fasonata,
piatra fasonata fasii,
piatra rustica
(forme neregulate, doua fete naturale),
lespezi din piatra naturala pentru pavaje,
piatra naturala pentru amenajari peisagistice.

Produsele se livreaza ambalate in folie de plastic, pe paleţi, pentru o protecţie corespunzătoare pe durata transportului.

Transportul poate fi organizat de Dvs. sau putem coordona noi acest transport si platiti direct la transportator contravaloarea.

Stone Store SRL va ofera consiliere in alegerea produselor din piatra naturala potrivite nevoilor dumneavoastra. Pentru noi, pe prim plan sunt clientii si satisfacerea deplina a nevoilor acestora si de aceea relatia pe care o dezvoltam dorim sa se bazeze pe respect, profesionalism si seriozitate.

Preturi de PRODUCATOR!

Share

Comments are closed.

PIATRA NATURALA DE DOBROGEA in diverse nuante de bej, piatra naturala dobrogea, piatra decorativa, semineu,
amenajari gradini, travertin, piatra rustica, elemente decorative, calcar, balustrii, ancadramente, tencuiala decorativa, tapet,
glafuri, amenajari, amenajari exterioare, trepte, piatra naturala calitate pret, bej-verzui si caramiziu, pentru placat
interior si exterior, pavat alei, placat garduri, trepte, fantani arteziene, amenajari peisagistice.
Webdesign by vvm