Semineul din piatra naturala

Home » Portofoliu » Portofoliu » Semineul din piatra naturala

Iernile petrecute la căldura şemineului au un farmec aparte iar semineul din paitra naturala este elementul de atractie al camerei de zi.

541447_547975488576174_281291411_n

Semineul din piatra naturala este fara indoiala o reprezentare de eleganta care ne va surprinde nu numai prin frumusete dar si prin rezistenta in timp.

 

Farmecul vizual al semineului este absolut incontestabil, o astfel de optiune in amenajare nu va servi doar estetic ci si functional iar prin prezenta lui designul interior se modifica drastic si ambientul devine un spatiu sofisticat, elegant, cu un punct de atractie special. Putem opta pentru un semineu in oricare dintre incaperile locuintei, cel mai adesea il intalnim in interiorul camerei de zi (living).

 

Semineul – punctul de atractie al incaperii

dropddesign.com
Spre deosebire de alte materiale, piatra naturala nu se limiteaza doar la utilizarea in constructia semineului de interior ci este un material perfect si pentru diverse modele si finisaje alese pentru semineele de exterior (outdoor).

Indiferent de optiunea noastra, fie ca ne dorim sa cream un ambient natural, traditional, rural, unul contemporan, modern sau ne dorim un stil clasic, semineul din piatra naturala creaza o atmosfera primitoare, prietenoasa.

Share

Comments are closed.

PIATRA NATURALA DE DOBROGEA in diverse nuante de bej, piatra naturala dobrogea, piatra decorativa, semineu,
amenajari gradini, travertin, piatra rustica, elemente decorative, calcar, balustrii, ancadramente, tencuiala decorativa, tapet,
glafuri, amenajari, amenajari exterioare, trepte, piatra naturala calitate pret, bej-verzui si caramiziu, pentru placat
interior si exterior, pavat alei, placat garduri, trepte, fantani arteziene, amenajari peisagistice.
Webdesign by vvm