Decor

Home » Portofoliu » Decor

Barca cu Flori – Casa Harghita, Satul de Vacanta din Mamaia, in decor cu piatra naturala

Satul de vacanta Mamaia este unul dintre cele mai populare locuri de pe litoral. Amenajat in sudul statiunii, intre lacurile Tabacarie si Siutghiol, acest loc este ideal pentru persoanele aflate in cautarea distractiei si veseliei.

La origini, Satul de Vacanta a fost conceput ca un complex de restaurante care sa reuneasca specificurile culinare ale provinciilor romanesti. De aceea, mai toate localurile amenajate in Satul de Vacanta poarta nume sugestive: Casa Prahoveana, Casa Valceana, Casa Dobrogeana, Casa Argeseana, Casa Harghita. De-a lungul timpului, pe langa aceste „Case” au fost deschise o multime de alte restaurante, terase, galerii comerciale si tarabe cu suveniruri de toate felurile.

Astfel, Satul de Vacanta a devenit un loc polivalent, plin de culoare, in care turistii se pot plimba, pot face cumparaturi sau pot manca preparate diverse (la mare cautare sunt celebrele hamsii prajite, insotite de o halba cu bere).

Un asemenea loc in care va invitam sa petreceti agreabil serile de vara la mare este restaurantul ‘Barca cu flori’ al pensiunii Casa Harghita www.casaharghita.ro, renovat de curand in stil mediteranean.

img_20140821_113815img_20140821_113916

img_20140821_113801

img_20140821_113903

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Culorile mobilierului cu influente mediteraneene se completeaza armonios cu decorul creat cu ajutorul pietrei noastre si creaza o atmosfera relaxanta. Decorul creat are toate ingredientele unui tablou estival: finisaje din piatra naturala, mobilier confortabil, materiale naturale, decoratiuni din scoici, culori marine. Toate compun o atmosfera degajata, care te duce cu gandul la o zi insorita de vara, la mare, la plaja, la vacanta.

img_20140821_113652 img_20140821_113836

 

img_20140821_113736 img_20140821_113713

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jocul de culori alb-albastru intregit de nuantele calde de bej ale finisajelor din piatra naturala si ghivecele de flori raspandite prin curte te duc cu gandul la o vacanta in insorita Grecie.

Te invitam sa afli mai multe despre ofertele noastre si sugestiile de utilizare a pietrei naturale in amenajari urmarind pagina noastra de Facebook.
Multumim!

Share

Comments are closed.

PIATRA NATURALA DE DOBROGEA in diverse nuante de bej, piatra naturala dobrogea, piatra decorativa, semineu,
amenajari gradini, travertin, piatra rustica, elemente decorative, calcar, balustrii, ancadramente, tencuiala decorativa, tapet,
glafuri, amenajari, amenajari exterioare, trepte, piatra naturala calitate pret, bej-verzui si caramiziu, pentru placat
interior si exterior, pavat alei, placat garduri, trepte, fantani arteziene, amenajari peisagistice.
Webdesign by vvm