Club Matrix – Tecuci

Home » Portofoliu » Portofoliu » Club Matrix – Tecuci

Clubul Matrix Tecuci

 Foto. Paul Bratu

Decor cu piatra naturala fasonata si iluminare de efect in zona The Vintage Pub a restaurantului Club Matrix din orasul Tecuci
Clubul Matrix Tecuci, deschis în anul 2000, include un hotel, un restaurant, un salon de evenimente, cât și o piscină cu terasă.
Aici condițiile de cazare sunt la un standard ridicat, camerele fiind dotate cu baie proprie, aer condiționat, frigider, televizor, telefon, cablu TV, room service, minibar. Clienții beneficiază de servicii suplimentare. Condițiile de cazare sunt excelente și clienții care sunt în tranzit prin orașul Tecuci sunt foarte mulțumiți de serviciile oferite. Până în prezent, hotelul a fost vizitat de delegații din Italia, Germania, Turcia, Polonia, Statele Unite, aceștia au revenit la Club Matrix cu multă plăcere.

Il găsești în imediata vecinătate a zonei centrale a orașului Tecuci. Fie ca doresti sa servesti o cafea sau vrei sa petreci o seara agreabila cu amicii, la Club Matrix te asteapta o atmosfera primitoare si relaxanta.

Restaurantul este amplasat la parterul cladirii. Aici se pot organiza evenimente cum ar fi: nunti, aniversari si multe alte evenimente festive.
În restaurant puteți servi o mare varietate de preparate culinare, atât din bucătăria tradițională românească, cât și cele internaționale, gata să vă satisfacă toate gusturile, la prețuri accesibile tuturor. În anul 2013 a fost extinsa si decorata cu piatra naturala fasonata zona de restaurant cu un ambient vintage – „The Vintage Pub” – cu muzică live, având o capacitate de 80 de locuri.
Zona vintage a Clubului are un aer deosebit, creat de decorul cu piatra naturala fasonata.

timthumb

1796411_732334106806977_1111967294_n

Share

Comments are closed.

PIATRA NATURALA DE DOBROGEA in diverse nuante de bej, piatra naturala dobrogea, piatra decorativa, semineu,
amenajari gradini, travertin, piatra rustica, elemente decorative, calcar, balustrii, ancadramente, tencuiala decorativa, tapet,
glafuri, amenajari, amenajari exterioare, trepte, piatra naturala calitate pret, bej-verzui si caramiziu, pentru placat
interior si exterior, pavat alei, placat garduri, trepte, fantani arteziene, amenajari peisagistice.
Webdesign by vvm