Pavaje din piatra naturala

Home » Portofoliu » Portofoliu » Pavaje din piatra naturala

Aveti nevoie de trotuare, pavaje, alei pentru gradina si nu stiti cum sa le realizati rapid si cu costuri minime?

Stone Store SRL va ofera piatra naturala pentru pavaje, in nuante de bej si verde, pretabila atat traficului pietonal cat si traficului auto de mic tonaj.

Piatra pentru alei avand doua fete naturale si forme neregulate este sortata si asezata pe paleti. Grosimea sortimentelor variaza intre 1- 3 cm pentru placaj si pavaj pe suport de beton preexistent si 3 – 5 cm pentru pavaj rustic pe pat de nisip. Oferta de preturi o puteti consulta aici.
2013-05-26-15-06-52-1

Va invitam sa consultati si “Galerie” sau rubrica ”Produse” de pe site pentru a vedea cateva lucrari reprezentative pentru produsele realizate din piatra naturala oferita de firma noastra.

Pentru cantitati mai mari de 200mp pretul este negociabil !!!
Ne puteti contacta la tefefon 0752372127 sau la adresa de e-mail office@amenajaripiatra.ro

De ce va propunem sa folositi piatra naturala?

dscn0006

Amenajarea trotuarelor şi parcărilor cu beton sau asfalt se traduce prin costuri ridicate pe termen lung. Atunci când „reţeta” producătorului de pavele nu este optimă şi se folosesc materiale necorespunzătoare, după o iarnă se văd deja primele semne ale deteriorării pavajului.
Mulţi utilizatori observă că, la îngheţ-dezgheţ, pavelele încep să se fărâmiţeze şi ajung la concluzia că au achiziţionat un pavaj de „unică folosinţă”, care după prima iarnă s-a stricat.

Un alt dezavantaj al betonului / asfaltului este faptul că nu poate fi refolosit. Dacă apare necesitatea realizării unei reparaţii, betonul sau asfaltul trebuie sparte şi nu pot fi refolosite.

În ceea ce priveşte amenajarea de alei în cazul locuinţelor private, în ultimii ani proprietarii au înţeles importanţa folosirii de produse adecvate si au optat pentru piatra naturala.

Ce poate fi mai frumos intr-o curte decat piatra naturala, care este ecologica, durabila si da o nota de naturalete oricarei amenajari?

Share

Comments are closed.

PIATRA NATURALA DE DOBROGEA in diverse nuante de bej, piatra naturala dobrogea, piatra decorativa, semineu,
amenajari gradini, travertin, piatra rustica, elemente decorative, calcar, balustrii, ancadramente, tencuiala decorativa, tapet,
glafuri, amenajari, amenajari exterioare, trepte, piatra naturala calitate pret, bej-verzui si caramiziu, pentru placat
interior si exterior, pavat alei, placat garduri, trepte, fantani arteziene, amenajari peisagistice.
Webdesign by vvm