Piatra naturala si magia luminii

Home » Portofoliu » Portofoliu » Piatra naturala si magia luminii

Foto. Paul Bratu

Traind intr-o lume dominata de artificial, simtim nevoia restabilirii conexiunii cu natura. Astfel, designerii de interior introduc in limbajul amenajarilor moderne piatra naturala, punand in valoare, cu stil, forta si expresivitatea acestui material.

1530480_504707636311989_1798863573_n
Lumina face ca suprafetele din piatra sa capete o cu totul alta textura, si creaza un efect magic.
Lumina prea ascuțită și puternica va strica chiar și cel mai bun decor. In schimb, efectele de iluminare subtile adaugă profunzime și starea de spirit chiar și celei mai simple camere. Putem utiliza iluminarea pentru a evidenția un element în camera, cum ar fi o piesă de mobilier, unele tablouri sau anumite suprafete, pentru a crea un efect estetic.

Corpurile de iluminat directional folosesc becuri care emit fascicule foarte inguste. Acestea sunt folosite pentru a evidentia ceva special din camera. De exemplu, in acest spatiu, lumina directionala accentueaza stalpii placati cu piatra fasonata.

Pentru a pune mai bine in valoare un perete din piatra naturala, poti folosi spoturi luminoase, care vor evidentia prin umbre neregularitatile suprafetei, creand degradeuri de efect. Oricare ar fi stilul casei in care se integreaza piatra, atuul acestui material sta in frumusetea si unicitatea imperfectiunilor create de natura.

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

O atentie speciala merita sa o dam dormitorului. Dormitorul este cea mai intima incapere a locuintei noastre. Dormitorul este locul in care ne vom relaxa si petrece orele de odihna dupa zbuciumul de peste zi. Tocmai de aceea este bine sa cream un cadru reconfortant in care sa ne regasim. O iluminare difuza ne va imbia spre meditatie si relaxare. De asemenea, o iluminare potrivita a unui perete placat cu piatra naturala va fi exact ceea ce trebuie.
559610_576224802523373_3238763857554321104_n
Te invitam sa afli mai multe despre ofertele noastre si sugestiile de utilizare a pietrei naturale in amenajari urmarind pagina noastra de Facebook.
Multumim!

Share

Comments are closed.

PIATRA NATURALA DE DOBROGEA in diverse nuante de bej, piatra naturala dobrogea, piatra decorativa, semineu,
amenajari gradini, travertin, piatra rustica, elemente decorative, calcar, balustrii, ancadramente, tencuiala decorativa, tapet,
glafuri, amenajari, amenajari exterioare, trepte, piatra naturala calitate pret, bej-verzui si caramiziu, pentru placat
interior si exterior, pavat alei, placat garduri, trepte, fantani arteziene, amenajari peisagistice.
Webdesign by vvm